Supercupa Frantei
3 participanți
Supercupa Frantei
Ce parere aveti despre acest meci?
Lille-Marseille 4-5
Dupa un debut furtunos cu ocazii mari de gol, Lille reuseste in minutul 9 sa deschida scorul. Si-a mentinut avantajul pana la pauza, apoi imediat de la startul reprizei secunde avea sa duca scorul la 2-0. In minutul 71 fanii lui Marseille si-au reaprins sperantele dupa golul marcat de Ayew(2-1) , insa la faza imediat urmatoare Sow, jucatorul lui Lille a majorat scorul la 3-1. Morel si Remy inscriu in minutele 85 si 87, restabilind egalitatea la 3-3, iar in minutul 90 s-a acordat penalty pentru Marseille, Lille ramanand in 10 oameni la aceasta faza. Ayew a transformat penaltyul aducand scorul la 3-4 in favoarea echipei din Marseille, insa la faza imediat urmatoare Lille a egalat la 4 prin golul lui Basa. In minutul 94 Marseille a primit un nou penalty transformat tot de Ayew care avea sa inchida tabela la 5-4.
Mi se pare incredibil..
Lille-Marseille 4-5
Dupa un debut furtunos cu ocazii mari de gol, Lille reuseste in minutul 9 sa deschida scorul. Si-a mentinut avantajul pana la pauza, apoi imediat de la startul reprizei secunde avea sa duca scorul la 2-0. In minutul 71 fanii lui Marseille si-au reaprins sperantele dupa golul marcat de Ayew(2-1) , insa la faza imediat urmatoare Sow, jucatorul lui Lille a majorat scorul la 3-1. Morel si Remy inscriu in minutele 85 si 87, restabilind egalitatea la 3-3, iar in minutul 90 s-a acordat penalty pentru Marseille, Lille ramanand in 10 oameni la aceasta faza. Ayew a transformat penaltyul aducand scorul la 3-4 in favoarea echipei din Marseille, insa la faza imediat urmatoare Lille a egalat la 4 prin golul lui Basa. In minutul 94 Marseille a primit un nou penalty transformat tot de Ayew care avea sa inchida tabela la 5-4.
Mi se pare incredibil..
VloD- Administrator
Puncte : 5008
Reputatie : 5
Varsta : 28
Localizare : Oltenita
Stare de spirit : Destul de schimbatoare
Re: Supercupa Frantei
Arbitru a gresit la al 2-lea penalty, pentru ca Jordan Ayew a cazut fara sa fie atins. Se intampla si in alte campionate nu numa la noi.
Paul- Verisoru` lu` io0
Puncte : 5007
Reputatie : 6
Varsta : 33
Localizare : Arad
Stare de spirit : binedispus
raspuns
Da, initial am aflat de pe gsp "rezumatul" partidei, dar am vazut si eu intr-un final fazele. Penalty acordat gresit, adevarat.
VloD- Administrator
Puncte : 5008
Reputatie : 5
Varsta : 28
Localizare : Oltenita
Stare de spirit : Destul de schimbatoare
Re: Supercupa Frantei
Ce inseamna sa ai Digi!
Theo- Administrator
Puncte : 4904
Reputatie : 1
Varsta : 29